Птица со главата меѓу нозе

 

Автор: Коле Ангеловски

Режија: Коле Ангеловски

Премиера - 10.11.2021

Кармен

 

Автор: Мигел Делибес

Режија и драматизација:  Дејан Пројковски

Премиера: 21.5.2021

 

Драмски за Конески

 

Омаж за животот и делото на Блаже Конески

 Одржан на 12.6.2021

 

Диши

Автор: Данкан Мекмилан

Режија: Димче Николоски - Димсата

Премиера - 29.12.2020

Хипноза на една љубов

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Димче Николовски

Премиера - 12.11.2020

Мојот маж

Колаж од расказите на Румена Бужаровска и авторски монолози

Режија: Нела Витошевиќ

Премиера - 15.2.2020

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31