Човек перница

Режија: Јане Спасиќ

Автор:  Мартин Мекдона

Премиера - 4.5.2019

Крал Иби

Автор: Алфред Жари
Режија: Васил Христов

Премиера - 23.1.2019

Папагалот Историко

Автор: Сашко Насев
Режисер: Љубиша Георгиевски

Вера Љубов Надеж

од Едeн фон Хорват
Режија: Лука Кортина (Италија)

Венецијански Трговец

од Вилијам Шекспир
Режија: Наташа Поплавска
Драматизација: Дарко Спасов

Атена со пенис

од Александар Русјаков
режија: Синиша Евтимов

Јуни
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Огласи