Национална Установа Драмски Театар - Скопје

ул. Шекспирова 15
1000 Скопје, Република Северна Македонија

+389 2 3063 388
+389 2 3063 452

+389 2 3065 325

Билетарница: 076/434343

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

даночен број: 4030974131197

матичен број: 4067541

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер: Невенка Николовска Здравевска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; тел. 071/333469

Март
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи

 • Одлука за прием на актери

  Почитувани,

   

  Во прилог одлуката за прием на актери.

  Следни изведби
  2.03.2024 од 20:00 часот
  5.03.2024 од 20:00 часот
  6.03.2024 од 20:00 часот
  7.03.2024 од 20:00 часот
  8.03.2024 од 20:00 часот
  9.03.2024 од 20:00 часот
  11.03.2024 од 20:00 часот
  12.03.2024 од 20:00 часот
  13.03.2024 од 20:00 часот
  14.03.2024 од 20:00 часот
 • Материјали за аудиција за прием на актери 2024

  Почитувани,

   

  Во прилог ви следуваат информации за аудицијата за прием на кандидати...

  Следни изведби
  2.03.2024 од 20:00 часот
  5.03.2024 од 20:00 часот
  6.03.2024 од 20:00 часот
  7.03.2024 од 20:00 часот
  8.03.2024 од 20:00 часот
  9.03.2024 од 20:00 часот
  11.03.2024 од 20:00 часот
  12.03.2024 од 20:00 часот
  13.03.2024 од 20:00 часот
  14.03.2024 од 20:00 часот
 • Shpallje pune - 2023

  Të nderuar,

  Gjeni të bashkëlidhura për shkarkim Shpalljen publike për punësimin e artistëve në kohë të caktuar nr. 01/2023, si dhe formulari për aplikimjn për të njëjtën.

  Следни изведби
  2.03.2024 од 20:00 часот
  5.03.2024 од 20:00 часот
  6.03.2024 од 20:00 часот
  7.03.2024 од 20:00 часот
  8.03.2024 од 20:00 часот
  9.03.2024 од 20:00 часот
  11.03.2024 од 20:00 часот
  12.03.2024 од 20:00 часот
  13.03.2024 од 20:00 часот
  14.03.2024 од 20:00 часот
 • Оглас за вработување - 2023

   

   

  Следни изведби
  2.03.2024 од 20:00 часот
  5.03.2024 од 20:00 часот
  6.03.2024 од 20:00 часот
  7.03.2024 од 20:00 часот
  8.03.2024 од 20:00 часот
  9.03.2024 од 20:00 часот
  11.03.2024 од 20:00 часот
  12.03.2024 од 20:00 часот
  13.03.2024 од 20:00 часот
  14.03.2024 од 20:00 часот
 • ОБЈАВА број 01/2023 за давање под закуп на недвижен имот – деловен простор по пат на електронско јавно наддавање
  Следни изведби
  2.03.2024 од 20:00 часот
  5.03.2024 од 20:00 часот
  6.03.2024 од 20:00 часот
  7.03.2024 од 20:00 часот
  8.03.2024 од 20:00 часот
  9.03.2024 од 20:00 часот
  11.03.2024 од 20:00 часот
  12.03.2024 од 20:00 часот
  13.03.2024 од 20:00 часот
  14.03.2024 од 20:00 часот