Оглас за вработување - 2023

Почитувани,

Во прилог може да го преземете Јавниот оглас за вработување на уметници на определено време бр. 01/2023, пријавата за истиот и програмата за аудиција.

Јуни
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Огласи