ОБЈАВА број 01/2023 за давање под закуп на недвижен имот – деловен простор по пат на електронско јавно наддавање

 

Почитувани,

 

На следниот линк можете да ја видите објавата на сајтот https://deloven-prostor.mk во која се сите информации неопходни за конкурирање на огласот.

 

ОБЈАВА број 01/2023 за давање под закуп на недвижен имотделовен простор по пат на електронско јавно наддавање

Јули
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Огласи