Shpallje pune - 2023

Të nderuar,

Gjeni të bashkëlidhura për shkarkim Shpalljen publike për punësimin e artistëve në kohë të caktuar nr. 01/2023, si dhe formulari për aplikimjn për të njëjtën.

Јули
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Огласи