Репертоар

Events Calendar

Хероини - РУТА - Гостување од Р. Словенија
Недела, 16 Октомври 2022, 20:00

Словенија

 

Автор: Овидиј

Режија: Александар Поповски

Улоги: Викторија Бенчиќ Емершиќ, Ајда Смрекар, Јудита Зидар, Тања Рибич, Тина Поточник Врховник, Мирјам Корбар, Јулита Кропец, Тјаша Железник, Вероника Железник и Јернеј Гашперин.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6