Сезона 2018

Крал Иби

Автор: Алфред Жари
Режија: Васил Христов

Премиера - 23.1.2019

Партија реми

Автор: Доналд Ли Кобурн
Режија: Виолета Џолева

Премиера - 20.4.2018

Како да се ограби банка?

Автор: Сами Фејд
Режија: Иван Манасковски

Премиера - 23.2.2018

Фестен

Автор: Томас Винтерберг, Морген Руков и Бо Хр. Хансен
Режија: Зоја Бузалковска

Премиера - 16.11.2018

Луди за љубов

од Сем Шепард
Режисер: Деан Дамјановски

Премиера - 26.9.2018

Странци

Автор: Паоло Геновезе
Режисер: Нела Витошевиќ

Премиера - 12.5.2018

Мај
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav