Additional Info

 • Календар во претстава:
  Октомври
  П В С Ч П С Н
  26 27 28 29 30 1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31 1 2 3 4 5 6

Кармен

 

Автор: Мигел Делибес

Режија и драматизација:  Дејан Пројковски

Премиера: 21.5.2021

 

 

1а

(По мотив од романот „Пет часа со Марио“)

Автор: Мигел Делибес

Режија и драматизација:  Дејан Пројковски
Превод: Ненад Велковски

Сценограф:  Валентин Светозарев

Сценски движења: Олга Панго

Костимограф:  Раде Василев
Композитор: Горан Трајковски

Фотографии и дизајн на плакат: Елена Бојаџиева

Монодрама на Биљана Драгиќевиќ Пројковска

Инспициент: Гоце Бојчев                                                               

Премиера: 21.5.2021

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи