Завршна сметка за 2020 година

Почитувани,

Во прилог можете да ги превземете завршните сметки за 2020-та година.

Со почит,

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи