Additional Info

 • Календар во претстава:
  Април
  П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 1 2 3 4 5

Одговорно лице

В.д. Директор - Викторија Рангелова - Петровска

Катарина Коцевска Хаџи Василева именувана за в.д. директор од страна на Министерство за култура на РСМ со последно Решение под бр.44-2362/2 од 31.08.2021 г.

Април
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Огласи