Завршна сметка за 2018 година

Почитувани,

 

Во прилог можете да ги превземете завршните сметки за 2018та година.

 

Со почит,

Јули
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Огласи