Additional Info

 • Календар во претстава:
  Декември
  П В С Ч П С Н
  25 26 27 28 29 30 1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31 1 2 3 4 5

Плоштад на хероите

Режија: Мирјана Медојевиќ

Автор: Томас Бернхард

Следни изведби
25.12.2019 од 20:00 часот