Репертоар

Events Calendar

Падот на Масада - ПРЕМИЕРА
Четврток, 28 Декември 2023, 20:00

Падот на Масада за веб

Автор: Венко Андоновски

Режија: Дејан Пројковски

Улоги: Александар Степанулески, Јелена Жугиќ, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска 

Асистент на режија: Дамјан Димовски Сценографија: Валентин Светозарев
Костимографија: Валентин Светозарев
Музика: Горан Трајковски
Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи