Репертоар

Events Calendar

Диши
Среда, 13 Декември 2023, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Режија: Димче Николовски - Димсата

Драматург: Александра Бошковска

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

Информации и резервации: 076/434343

Превод: Благоја Бошковски - Буцко
Сценографија: Илија Николовски
Костимографија: Раде Василев
Тон – мајстор: Диме Илиоски
Светло – мајстор: Дејан Блажевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи