Репертоар

Events Calendar

За нас почнува живот
Понеделник, 11 Декември 2023, 20:00

ЗА ВЕБ 1

Автор: Ѓерѓ Шпиро

Превод: Маја Бражанска

Режија: Дејан Пројковски

 Улоги: Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Нино Леви

 Информации и продажба на билети: 076/434343

Костимографија: Марија Пупучевска

Музика: Горан Трајкоски

Асистент на режија: Дамјан Димовски

Плакат и видео: Стојан Стојановски

 
Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи