Репертоар

Events Calendar

Пикник на фронтот
Вторник, 05 Декември 2023, 20:00

Автор: Фернандо Арабал

Режија: Андреј Цветановски

Улоги: Биљана Драгиќевиќ - Пројковска, Филип Трајковиќ, Дамјан Цветановски, Стефан Вујисиќ, Соња Стамболџиоска

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

Сценографија: Сергеј Светозарев

Костимографија: Раде Василев

Избор на музика: Димитар Андоновски

Инспициент: Жарко Намичев

Суфлер: Даница Илиева
Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи