Репертоар

Events Calendar

Мојот маж - Гостување на РУТА во Белград
Сабота, 02 Декември 2023, 20:00

 

Мојот маж Постер за веб

 Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

Драматург: Викторија Рангелова – Петровска

Улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиевска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

 

Драматизација: Нела Витошевиќ и Викторија Рангелова - Петровска
Костимограф: Роза Трајчевска – Ристоска
Сценограф: Костантин Трпеноски
Асистент сценограф: Моника Ангелевска
Избор на музика: Нела Витошевиќ
Тон – мајстор: Сашо Ѓорѓиев
Светло – мајстор: Дејан Блажевски
Дизајн на плакат: Борче Димитриоски
Фотограф: Кире Галевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска


Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи