Репертоар

Events Calendar

Мојот маж
Четврток, 16 Ноември 2023, 20:00

 

Мојот маж Постер за веб

 Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

Драматург: Викторија Рангелова – Петровска

Улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиевска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

 Купи билет

Информации и резервации: 076/434343

Драматизација: Нела Витошевиќ и Викторија Рангелова - Петровска
Костимограф: Роза Трајчевска – Ристоска
Сценограф: Костантин Трпеноски
Асистент сценограф: Моника Ангелевска
Избор на музика: Нела Витошевиќ
Тон – мајстор: Сашо Ѓорѓиев
Светло – мајстор: Дејан Блажевски
Дизајн на плакат: Борче Димитриоски
Фотограф: Кире Галевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска


Ноември
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Огласи