Репертоар

Events Calendar

Вернисаж - Гостување на Интернационален театарски фестивал Тетово
Среда, 25 Октомври 2023, 20:00

 

 ЗА ВЕБ СТРАНА

Автор: Вацлав Хавел

Режија: Теа Беговска

Улоги: Роберт Вељановски, Предраг Павловски, Гордана Ендровска

 

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

 


Превод: Никола Маџиров Сценографија: Енес Деари
Визуелизација и анимации: Милчо Узунов
Композитор: Енес Беговски
Костимографија: Раде Василев

Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Огласи