Репертоар

Events Calendar

Фирма
Петок, 27 Октомври 2023, 20:00

 

Фото за веб

(Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

 Режија: Нела Витошевиќ

Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

Улоги: Ирена Ристиќ, Ивана Павлаковиќ, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Игор Ангелов, Стефан Вујисиќ

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

Сценографија: Константин Трпеноски, mvv.design
Костимографија: Розе Трајчевска - Ристоска
Избор на музика: Нела Витошевиќ

Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Жаклина Цветковска

 
Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Огласи