Репертоар

Events Calendar

My name is Goran Stefanovski
Четврток, 26 Октомври 2023, 20:00

 

ZA VEB

Режија: Бранислав Миќуновиќ

Драматург: Бранислава Илиќ

Улоги: Мето Јовановски, Стефан Вујисиќ, Биљана Драгиќевиќ - Пројковска, Јелена Жугиќ, Игор Ангелов, Драган Спасов Дац, Софија Куновска, Соња Стамболџиоска, Златко Митрески, Дамјан Цветановски, Ана Димитрова, Саша Димитриевска

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

 

Сценограф: Александар Дениќ
Костимограф: Роза Трајческа Ристовска
Авторска музика: Влатко Стефановски
Музички соработник: Давор Јордановски
Асистент на режија: Кристијан Атанасов 

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Огласи