Репертоар

Events Calendar

Мојот маж
Среда, 25 Октомври 2023, 20:00

 

Мојот маж Постер за веб

 Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

 Драматург: Викторија Рангелова – Петровска

 

Улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиевска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

 

 

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

Драматизација: Нела Витошевиќ и Викторија Рангелова - Петровска
br /> Костимограф: Роза Трајчевска – Ристоска
Сценограф: Костантин Трпеноски
Асистент сценограф: Моника Ангелевска
Избор на музика: Нела Витошевиќ
Тон – мајстор: Сашо Ѓорѓиев
Светло – мајстор: Дејан Блажевски
Дизајн на плакат: Борче Димитриоски
Фотограф: Кире Галевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска


Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Огласи