Репертоар

Events Calendar

Диши
Среда, 14 Декември 2022, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Драматург: Александра Бошковска

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

купи билет

Декември
П В С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Огласи