Additional Info

 • Календар во претстава:
  Мај
  П В С Ч П С Н
  29 30 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 1 2

Чудесна терапија

од Даниел Глатауер
Режија: Димче Николовски

Драматург: Александра Бошковска
Костимограф: Раде Василев

улоги:
Психијатарот Валдета Исмаили
Госпоѓа Дорек Маја Вељковиќ Пановска
Господин Дорек Предраг Павловски

премиера: 31.05.2019 година

Следни изведби
30.05.2019 од 20:00 часот
31.05.2019 од 20:00 часот