Additional Info

 • Календар во претстава:
  Октомври
  П В С Ч П С Н
  30 1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31 1 2 3

Чудесна терапија

од Даниел Глатауер
Режија: Димче Николовски

Драматург: Александра Бошковска
Костимограф: Раде Василев

улоги:
Терапевтот Соња Стамболџиоска
Госпоѓа Дорек Маја Вељковиќ Пановска
Господин Дорек Предраг Павловски

премиера: 14.9.2019 година

Следни изведби
26.10.2019 од 20:00 часот
30.10.2019 од 20:00 часот