Additional Info

 • Календар во претстава:
  Јули
  П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 1 2 3 4

Чудесна терапија

од Даниел Глатауер
Режија: Димче Николовски

Драматург: Александра Бошковска
Костимограф: Раде Василев

улоги:
Психијатарот Валдета Исмаили
Госпоѓа Дорек Маја Вељковиќ Пановска
Господин Дорек Предраг Павловски

премиера: 31.05.2019 година