Сезона 2017

Папагалот Историко

Автор: Сашко Насев
Режисер: Љубиша Георгиевски

Вера Љубов Надеж

од Едeн фон Хорват
Режија: Лука Кортина (Италија)

Венецијански Трговец

од Вилијам Шекспир
Режија: Наташа Поплавска
Драматизација: Дарко Спасов

Атена со пенис

од Александар Русјаков
режија: Синиша Евтимов

Франкенштајн

Според група автори

Драматизација: Лилија Абачиева
Режија: Лилија Абачиева

Лет над кукавичјото гнездо

од Дејл Васерман / Кен Киси
Режија: Ристо Алексовски

Март
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Огласи