“You need three things in the theater - the play, the actors and the audience, - and each must give something” - Kenneth Haigh
dramski on mobile

 
Хуманитарна акција за луѓето од поплавените подрачја
(01 сеп 2016)

Драмски театар Скопје ја започнува новата сезона со три претстави во хуманитарни цели.

14.09 | 20.00 - Буре барут
15.09 | 19.00 - Снежана и седумте џуџиња
16.09 | 20.00 - Чолак

Цената на билетите изнесува 150 денари. Билетите се веќе пуштени во продажба. Средствата ќе бидат донирани за помош на поплавените семејства.

Ве очекуваме.

 
Назад
 
 


    Пребарување
         
  ЧПП

 

Најава
 
   
Корисник
Лозинка
    
Нов корисник  
Ја заборавивте лозинката?
   
         
Анкета
 
  Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот на Драмски Театар Скопје
   
    Да
    Не
   
         
 
Драмски Театар
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios