„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
   Print рepertoire   
Неделен репертоар
                 
30 sep (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
01 oct (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
 
 
Репертоар
                 
30 sep (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
01 oct (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
04 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
05 oct (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
05 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
07 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
08 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
19 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
20 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
21 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
22 oct (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
25 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
26 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
27 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
28 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
29 oct (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
29 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
31 oct (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Small hall   Buy ticket

 
 
 


    Пребарување
         
  FAQ

 

Login
 
   
Username
Password
    
New user  
Forgot your password?
   
         
Survy
 
  Did you like new design of website of Dramski Teatar Skopje
   
    Yes
    No
   
         
 
Dramski Teatar
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios