Репертоар

Events Calendar

Events for
Четврток, 18 Ноември 2021
20:00
 • 20:00
  Регуларна

  Автор: Румена Бужаровска

  Режија: Нела Витошевиќ

  Подела на улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија ТеодосиевскаФилип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

  Мојот маж Постер за веб

  купи билет

   

   

  Голема сцена
 • 20:00
  Регуларна

  од Доналд Ли Кобурн
  Режија: Виолета Џолева
  Костимографија: Лидија Георгиева

  купи билет

   

  Голема сцена TrailerНоември
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи