Репертоар

Events Calendar

Чудна случка со кучето во ноќта - РУТА - СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ
Среда, 19 Октомври 2022, 20:00

Македонија

 

Автор: Сајмон Стивенс

Режија: Зоја Бузалковска

Улоги: Дамјан цветановски, Трајанка Илиева Вељиќ, Александар Степанулески, Емилија Мицевска Трајковиќ, Соња Стамболџиоска, Јасмина Василева, Филип Трајковиќ, Стефан Вујисиќ, Златко Митрески и Нела Павловска.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6