Репертоар

Events Calendar

Мирна Босна - РУТА - Гостување од Р. Босна и Херцеговина
Вторник, 18 Октомври 2022, 20:00

Босна

 

Автор: Борис Лалиќ

Режија: Саша Пешевски

Улоги: Феѓа Штукан, Гордана Бобан, Ванеса Глоѓо и Давор Голубовиќ.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6