Репертоар

Events Calendar

Диво месо - РУТА - Гостување од Р. Србија
Сабота, 15 Октомври 2022, 20:00

БДП

 

Автор: Горан Стефановски

Режија: Јагош Марковиќ

Улоги: Јово Максиќ, Сандра Бугарски, Лука Грбиќ, Марко Тодоровиќ, Александар Вуќковиќ, Андријана Ѓорѓевиќ, Љубинка Клариќ, Вања Ненадиќ, Павле Пекиќ, Стефан Радониќ, Милан Ќуќиловиќ, Јана Милосављевиќ и Александар Јовановиќ.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6