Репертоар

Events Calendar

Кармен - Гостување на РУТА Група Триглав во Сараево
Вторник, 09 Ноември 2021, 20:00
Karmen

Автор: Мигел Делибес
Режија и драматизација: Дејан Пројковски
Превод: Ненад Велковски
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Раде Василев
Композитор: Горан Трајковски

Монодрама на БИЉАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКA

 

Ноември
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи