Репертоар

Events Calendar

Хипноза на една љубов
Четврток, 24 Јуни 2021, 20:00
HIPNOZA

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Димче Николовски

Улоги: Драган Спасов - Дац, Маја Вељковиќ Пановска, Соња Стамболџиоска, Ѓокица Лукаревски, Димитрије Доксевски, Филип Трајковиќ

купи билет

 

Јуни
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4