Репертоар

Events Calendar

Драмски за Конески
Сабота, 12 Јуни 2021, 20:00
 Koneskiweb

Омаж за животот и делото на великанот на македонската литература и култура Блаже Конески со првенците на Драмски театар во чест на стогодишнината од неговото раѓање.

Јуни
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4