Репертоар

Events Calendar

Голема сцена
25 Јануари
 • 20:00
  Премиера Фестен

  Сценска адаптација: Дејвид Елдриџ
  Режија: Зоја Бузалковска
  Превод: Благоја Б. Бошковски
  Драматург: Александра Бошковска

  Голема сцена Trailer
  Билети
26 Јануари
 • 20:00
  Премиера Странци

  Режисер: Нела Витошевиќ
  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Композитор: Огнен Анастасовски

  Голема сцена Trailer
  Билети
30 Јануари
 • 20:00
  Премиера Луди за љубов

  Автор:  Сем  Шепард
  Режија:  Деан Дамјановски
  Музика:  Миодраг Неќак
  Автор на композиција: Јана Стојановска

  Мала сцена Trailer
  Билети
31 Јануари
 • 20:00
  Премиера Како да се ограби банка

  Режија: Иван Манасковски
  Превод: Коле Ангелoвски
  Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска

  Голема сцена Trailer
  Билети
05 Февруари
06 Февруари
 • 20:00
  Премиера Фестен

  Сценска адаптација: Дејвид Елдриџ
  Режија: Зоја Бузалковска
  Превод: Благоја Б. Бошковски
  Драматург: Александра Бошковска

  Голема сцена Trailer
  Билети
07 Февруари
 • 20:00
  Премиера Како да се ограби банка

  Режија: Иван Манасковски
  Превод: Коле Ангелoвски
  Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска

  Голема сцена Trailer
  Билети
08 Февруари
 • 20:00
  Премиера Странци

  Режисер: Нела Витошевиќ
  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Композитор: Огнен Анастасовски

  Голема сцена Trailer
  Билети
09 Февруари
12 Февруари
 • 20:00
  Премиера Луди за љубов

  Автор:  Сем  Шепард
  Режија:  Деан Дамјановски
  Музика:  Миодраг Неќак
  Автор на композиција: Јана Стојановска

  Мала сцена Trailer
  Билети
13 Февруари
 • 20:00
  Премиера Како да се ограби банка

  Режија: Иван Манасковски
  Превод: Коле Ангелoвски
  Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска

  Голема сцена Trailer
  Билети
14 Февруари
 • 20:00
  Премиера Партија реми

  од Доналд Ли Кобурн
  Режија: Виолета Џолева
  Костимографија: Лидија Георгиева

  Голема сцена
  Билети
15 Февруари
16 Февруари
19 Февруари
 • 20:00
  Премиера Како да се ограби банка

  Режија: Иван Манасковски
  Превод: Коле Ангелoвски
  Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска

  Голема сцена Trailer
  Билети
20 Февруари
21 Февруари
 • 20:00
  Премиера Фестен

  Сценска адаптација: Дејвид Елдриџ
  Режија: Зоја Бузалковска
  Превод: Благоја Б. Бошковски
  Драматург: Александра Бошковска

  Голема сцена Trailer
  Билети
22 Февруари
 • 20:00
  Премиера Странци

  Режисер: Нела Витошевиќ
  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Композитор: Огнен Анастасовски

  Голема сцена Trailer
  Билети
23 Февруари
26 Февруари
 • 20:00
  Премиера Странци

  Режисер: Нела Витошевиќ
  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Композитор: Огнен Анастасовски

  Голема сцена Trailer
  Билети
28 ФевруариЈануари
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3