Сезона 2019

Чудесна терапија

од Даниел Глатауер
Режија: Димче Николовски

Човек перница

од Мартин Мекдона
Режија: Јане Спасиќ

Мај
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2