Additional Info

 • Календар во претстава:
  Јануари
  П В С Ч П С Н
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 1 2

Мојот маж

Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

 

Подела на улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Соња Стамболџиоска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

 

Инспициент: Жарко Намичев

Суфлер: Жаклина Цветковска

Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

 

Подела на улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Соња Стамболџиоска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

 

Инспициент: Жарко Намичев

Суфлер: Жаклина Цветковска