Уметноста е потребна за целосно отворање на затвореното без да предизвикаме омраза

27 Октомври 2023

Слика за веб странарепертоар

 

Актерите Александар Степанулески и Стефан Вуисиќ зборуваат за Трн за претставата „Кафез кај кокони“ – новата премиера во Драмски театар, Скопје и пренесуваат дека нивното дело отворено зборува за правото на избор на сексуална определба.

Повеќе

Извор: www.trn.mk

Јуни
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Огласи

Следни претстави

Парови
15 Јуни 2024