Правилник за поблиските критериуми за спроведување на оценување на давателите на јавни услуги, висината на паричната или друг вид материјална или нематеријална награда

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи