Кодекс за административни службеници

Кодексот за административни службеници можете да го превземете од следниот линк.

Јули
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Огласи