Проекција на претставата „Диво месо“ од Горан Стефановски

30 Ноември 2018

Како што најавивме #Драмски започнува со низа настани со кои ќе се потсетиме на ремек делата на нашиот Горан Стефановски.

Во сабота (1.12) од 19:00 часот проекција на претставата „Диво месо“ (1979) oд Горан Стефановски во режија на Слободан Унковски воведен збор и модератор на настанот ќе има м-р Александра Бошковска.

Продолжуваме во понеделник (3.12) од 19:00 часот проекција на претставата „Дупло дно“ (1984) од Горан Стефановски во режија на Слободан Унковски
воведен збор и модератор ќе биде д-р Мишел Павловски

Проекциите се бесплатн.

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи