Репертоар

Events Calendar

Кој се плаши од Вирџинија Вулф - РУТА СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ - Гостување од Р. Хрватска
Петок, 14 Октомври 2022, 20:00

Хрватска

 

Автор: Едвард Олби

Режија: Ленка Удовички

Улоги: Раде Шербеџија, Милан Мариќ, Катарина Бистровиќ - Дарваш, Вања Ненадиќ.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

 

 

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav