Репертоар

Events Calendar

Диши - ОДЛОЖЕНА
Петок, 12 Март 2021, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

купи билет

Март
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4