Репертоар

Events Calendar

Хипноза на една љубов - ОДЛОЖЕНА
Сабота, 27 Март 2021, 19:00
HIPNOZA

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Димче Николовски

Улоги: Драган Спасов - Дац, Маја Вељковиќ Пановска, Соња Стамболџиоска, Ѓокица Лукаревски, Димитрије Доксевски, Филип Трајковиќ

 купи билет

 

Март
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Огласи