Репертоар

Events Calendar

Голема сцена
09 Декември
 • 20:00
  Регуларна

  kako da se ograbi banka

  Режија: Иван Манасковски

  Превод: Коле Ангелoвски

  Улоги: Лазе Манасковски, Марија Кондовска, Гоце Тодоровски,Симон Манасковски, Катерина Шехтанска - Лаковски, Калина Наумовска, Игор Георгиев

   купи билет

   

  Голема сцена Trailer
10 Декември
 • 20:00
  Регуларна

  Автор: Румена Бужаровска

  Режија: Нела Витошевиќ

  Подела на улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија ТеодосиевскаФилип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

  Мојот маж Постер за веб

  купи билет

   

   

   

  Голема сцена
14 Декември
 • 20:00
  Регуларна
  DISI

  Автор:  Данкан Мекмилан

  Драматург: Александра Бошковска

  Режија: Димче Николовски - Димсата

  Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

  купи билет

  Мала сцена
15 Декември
 • 20:00
  Регуларна

     ЗА ВЕБ СТРАНА

  Автор: Вацлав Хавел

  Превод: Никола Маџиров

  Режија: Теа Беговска

  Сценографија: Енес Деари

  Визуелизација и анимации: Милчо Узунов

  Композитор: Енес Беговски

  Костимографија: Раде Василев

   

  Улоги: Роберт Вељановски, Предраг Павловски, Гордана Ендровска

  купи билет

   

   

   

   

   

  Мала сцена
16 Декември
 • 20:00
  Регуларна
  chudesna terapija

  Автор: Даниел Глатауер

  Режија: Димче Николоски

  Улоги: Соња Стамболџиоска, Маја Вељковиќ Пановска, Предраг Павловски

  купи билет

   

  Мала сцена
17 Декември
 • 20:00
  Регуларна
  Karmen

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЉАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКA

  купи билет

   

  Мала сцена
22 Декември
 • 20:00
  Регуларна

  Странци плакатРежија: Нела Витошевиќ

  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска

  Улоги:  Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ - Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловски

   купи билет

  Голема сцена Trailer
23 Декември
 • 20:00
  Регуларна

  Странци плакатРежија: Нела Витошевиќ

  Драматург: Викторија Рангелова - Петровска

  Улоги:  Игор Ангелов, Ирена Ристиќ, Биљана Драгиќевиќ - Пројковска, Зоран Љутков, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Предраг Павловски

   купи билет

  Голема сцена Trailer
24 ДекемвриДекември
П В С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav