Луди за љубов - претпремера


Автор: Сем Шепард
Режија: Деан Дамјановски
Музика: Миодраг Нечак
Автор на композиција: Јана Стојановска
Сценографија: Ѓорѓи Ѓорѓиевски
Костими: Елена Вангеловска
Пиротехничар: Методија Најдоски


МЕЈ - ЈАНА СТОЈАНОВСКА / БЛАГИЦА ДИМИТРОВСКА
ЕДИ - ФИЛИП ТРАЈКОВИЌ    
СТАРЕЦОТ - АНАСТАС ТАНОВСКИ
МАРТИН - КРИСТИЈАН СВЕТИЕВ

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Даница Илиева