Претстави

Како да се ограби банка

Парите го вртат светот. А што би правеле кога тие не би биле дел од нашиот живот и нашето секојдневие? Што би правеле кога ќе го допрете дното

Секс, дрога и рок ен рол

И така замина револуцијата, нема потреба од зошто и како, просто замина. Се заменија старите идеали за ништо, косите за ништо. Нема романтика

Лет над кукавичјото гнездо

 Добре дојдовте... овде во ова наше мало одделение ќе можете да го видите најлудиот карневал што некогаш поминал низ вашиот град, само за вас

Партија реми

Додека трае партијата карти, која станува повод, но не и причина за средба, тие ги раскажуваат своите животи, згоди и незгоди...

2012 - Последните македонци

Според календарот на Маите, на 22 декември 2012 година, требаше да се случи катаклизма, катастрофа, крај на светот. И дојде 22 и помина...

Европа во годината 1942

Авторски проект на Петре Темелковски

Странци

Што ќе се случи доколку скришно ѕиркате во телефонот на другиот?

Ревизор

Испитна претстава ”Ревизор“ на студентите од класата на проф. Мими Таневска и дем. Ангелчо Илиевски

Луди за љубов

- премиера -